- 737 174 301
Dyplomowany dietetyk kliniczny, uzyskała tytuł magistra na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi. Swoją wiedzę regularnie poszerza poprzez liczne konferencje, kursy, szkolenia i fachową literaturę z zakresu żywienia, aktywności fizycznej i medycyny. Zdobyła wielokierunkowe doświadczenie dzięki praktykom w szpitalach, placówkach żywienia zbiorowego i stażowi w specjalistycznej poradni. Pozwala jej to skutecznie pomagać dzieciom, kobietom ciężarnym i karmiącym, seniorom, sportowcom, alergikom, osobom borykającym się z chorobami metabolicznymi, zaburzeniami hormonalnymi, nowotworami i wieloma innymi.
Najistotniejszym elementem w pracy z pacjentem jest dla niej zmiana nawyków żywieniowych na stałe i stworzenie indywidualnych jadłospisów, dostosowanych do potrzeb i stylu życia pacjentów. Uwzględnia wszystkie niezbędne elementy, zaczynając od jednostek chorobowych, analizy wyników badań, przez zdolności kulinarne, upodobania smakowe, tryb pracy, aż po budżet i ilość czasu, jaką pacjent może poświęcić na przygotowanie posiłków. Dzięki temu, zmiana sposobu odżywiania jest łatwa do osiągnięcia i co najważniejsze - przyjemna.
Zawsze wspiera i motywuje swoich pacjentów na każdym etapie, pomagając im przezwyciężyć trudne momenty. Łącząc profesjonalizm z empatią, zapewnia kompleksową opiekę wszystkim podopiecznym.